حتما شما متوجه تفاوت در نوع عنوان، توضیح و از این قبیل مسائل در هنگامی که در گوگل جستجو میکنید و نتایج به شما نشان داده میشود شدهاید مثل تصویر زیر :
در شکل بالا نتیجه دومی که مشاهده می کنید حاوی اطلاعاتی می باشد که بیش از حد معمول است بنابراین در ادامه نیز با ما باشید.
یکی از سرویسهای جدید گوگل به نام Rich Snippet میباشد که نحوی محتوای صفحه را خلاصه میکند و زمانی که کاربران جستجو میکنند از محتوای آن صفحه باخبر میشوند.
شما نیز همانند متا توضیحات میتوانید در Rich Snippet کاری کنید که کاربران ترغیب شوند تا از سایت شما بازدید نمایند.
در واقع کار Rich Snippet این است که اطلاعات معمولی همانند لینک صفحه، Title، Description را برای نمایش در نتایج جستجو پالایش و آماده نماید. که این اطلاعات می تواند عکس، رتبه بندی، اطلاعات نویسنده و… باشد.
بنابراین در بهینه سازی سایت نیز استفاده از ریچ اسنیپ تاثیر گذار میباشد و نتایج خوبی را به همراه دارد.
اگر شما صاحب یک سایت وردپرسی هستید و یا قصد سئو محتوا و محصول در سایت وردپرسی را دارید، مطالعهی این مقاله از نان شب هم برای شما واجبتر است! پس همین الآن اگر آب دستتان است کنار بگذارید و شش دانگ حواستان را به مطالعهی این مقاله معطوف کنید.
بسیاری از سایتها با استفاده از وردپرس طراحی و پیادهسازی شدهاند. به همین دلیل هم سؤالات زیادی پیرامون وردپرس مطرح میشود. در این مقاله از سایت ساز تصمیم گرفتیم به سراغ یکی از پرتکرارترین سؤالات وردپرسی کاربران برویم. اینکه آیا امکان سئو محصول و محتوا در وردپرس وجود دارد؟ چگونه میتوان محصولات و محتوا را در وردپرس سئو کرد.
زمانی که تمایل به سئوسازی یک سایت دارین باید بدونین دقیقا در چه کلمات و عباراتی قصد سئوسازی و کسب رتبه برتر در گوگل دارین. یکی از مهمترین مباحثی که در مبحث سئو داخلی مطرح میشه و به عنوان یکی از مهمترین مراحل محسوب میشه تحقیق کلمات کلیدی هست.
در صورتیکه که مسائل و مشکلات ساختاری سایت اصلاح شوند قطعا تاثیر بالایی بر بهبود عملکر و یا performance سایت شما خواهد داشت. از این در این مقاله تصمیم گرفتهایم تمامی خطاهای ساختاری سایت که احتمال دارد سئوکاران و طراحان سایت با آنها روبرو شوند به صورت کامل به همراه نحوه رفع آنها شرح داده شوند.
هر گاه کاربری از طریق جستجو در گوگل وارد یکی از سایتهای نمایش داده شده در صفحه نتایج شود و مدت زمانی را در آن سایت سپری کند و حتی ممکن است در طول زمان حضورش، فعالیتی نیز انجام دهد، و پس از خروج از سایت بنا به هر دلیلی مجدداً وارد همان صفحه نتایج شود، به این مدت زمان، زمان حضور کاربر در سایت که همان Dwell Time است گفته میشود.
پیام بگذارید