×
دریافت قیمت
+ تخفیف ویژه

مرداد 30, 1396
آشنایی با پروژه جغد گوگل

آشنایی با پروژه جغد گوگل

 

الگوریتم جغد گوگل2

اگر تاکنون در مورد پروژه جغد گوگل چیزی نشنیده اید پیشنهاد میکنم که این مقاله را به صورت کامل بخوانید.

ابتدا کمی در مورد پیدایش این پروژه برایتان صبحت میکنم.

زمانی که دونالد ترامپ نامزدی خود را در پاییز 2016 در انتخابات ریاست جمهوری امریکا اعلام نمود، در فضای مجازی اخبارهای بسیاری منتشر شد که غیر واقعی بودند.

همین اتفاق موجب شد که در  تمامی دنیا آشوبی به پا شود و اکثر افراد وقت خود را در دنیای مجازی به سر ببرند و همین موجب شد که مردم و نهادهای امنیتی باهم به دو نظر مشترک رسیدند.

شخصی باید عهده دار این فضای آشفته مجازی شود.

نهادی باید به تفکیک اخبار واقعی از غیر واقعی بپردازد.

اما کدام شرکت این وظیفه را برعهده باید بگیرد ؟  آیا شرکت هایی مانند فیس بوک ، گوگل ، آمازون و… می توانستند یا این کار باید بر عهده شرکت‌های دیگر قر ار میگرفت؟

با اینکه تمام افراد می‌خواستند که این ماجرا را پایان دهند، ولی انتظار نمی رفت که به جز شرکت های بزرگ موتورهای جستجو و غول‌های شبکه مجازی، شرکت دیگری این کار را به پایان برساند.

در همین زمان ها پروژه  OWL   ( پروژه جغد گوگل ) توسط شرکت گوگل معرفی شد که واکنش به تمامی سوالات و اخبارهای غیرواقعی نشان می‌داد و به کاربران پاسخ‌های درست و صحیح ارسال می‌کرد.

پروژه جغد گوگل پس از معرفی با چالش‌هایی روبرو شد که پیش از آن با مواجه نبوده است، در ادامه به این چالش ها اشاره می‌کنیم.

چالش اول: موتورهای جستجو باید همیشه بی طرف باشند

رسالتی که موتورهای جستجو دارند این است که بی‌طرف باشند و فقط نیازهای کاربران را برطرف نمایند و در مقابل اخبارها و وقایع بی‌طرفی خودشان را باید همیشه نشان دهند و حرکتشان باید در یک چارچوب و اصول باشد.

یکی از حساس‌ترین کارهایی که تاکنون گوگل برعهده داشته این است که اخبار صحیح را از اخبار نادرست جدا کند و این حساسیت به این دلیل است که باید رسالت خود را حفظ کند و همچنین متهم به جانبداری از گروه و یا جریان سیاسی خاص نشود.

الگوریتم جغد گوگل3

چالش دوم: طرح پیشنهادی

طرح پیشنهادی برای جداسازی اخبار غیر واقعی از اخبار صحیح یکی دیگر از چالش‌هایی بود که شرکت گوگل داشت و این طرح به این صورت بود که گوگل باید تشخیص دهد که کدام اخبار واقعی و کدام غیر واقعی می‌باشد. به همین دلیل شرکت گوگل اعلام کرد که تغییراتی در الگوریتم و ساختار گوگل دهد تا این مشکل رفع شود که به وعده خود عمل کرد و تا حد زیادی این مشکل را برطرف نمود.

چالش سوم: نمایش داده ها

الگوریتم جغد گوگل4

نمایش داده‌های عبارات جستجو شده از دیگر چالش‌هایی می‌باشد که شرکت گوگل با آن روبرو بود.

زیرا بیشتر موتورهای جستجو برای اینکه نتایج بهتری را به دست آورند اطلاعات بیشتری علاوه بر کلمه و URL ذخیره می‌کنند.

این امکان وجود دارد که موتورهای جستجو  تعداد دفعاتی که کلمه تکرار می‌شود را ذخیره نمایند یا امکان دارد برای هر ورودی مقداری را اختصاص دهند.

چالش چهارم: Blackhats

همانند دیگر تاکتیک‌هایی که گوگل دارد، عده‌ای از متخصصان و افراد هکر به بررسی تغییرات گوگل می‌پردازند که این تغییرات می‌تواند مثبت یا منفی باشد، اما نکته این است که تاکنون ایرادی در این سایت‌ها دیده نشده است و این به این علت است که متخصصان بسیاری در الگوریتم ها وسواس به خرج داده‌اند و بارها آن را بررسی نموده‌اند و بعد از آن اقدام به پیاده‌سازی کرده‌اند.

Rate this post
مقالات مرتبط
پیام بگذارید