×
دریافت قیمت
+ مشاوره رایگان

تفاوت وب سایت های استاتیک و داینامیک

وب سایت های داینامیک و استاتیک

وب سایت داینامیک چیست؟

منظور از وب سایت های داینامیک یا به انگلیسی Dynamic وب سایت هایی هستند که محتویات آنها در فاصله های زمانی کوتاه تغییر می کند و علاوه بر محتویات ممکن است ساختار و شکل و شمایل وب سایت نیز در فاصله زمانی کوتاه تغیر کند . اگر بخواهم یک تعریف واضحی از وب سایت های داینامیک بگویم در کل به وب سایت هایی که سیستم مدیریت محتوا دارند و امکان مدیریت آنها وجود دارند برای وب سایت های داینامیک نیاز به فضای زیادی برای استفاده دارند و همینطور طراحی سایت داینامیک زیاد و کار کردن با آن نیاز به دانشی اندک دارد.
شاید برای شما به نظر برسد که لحاظ گرافیکی طراحی سایت های داینامیک کمی مشکل باشد که البته به تخصص شرکت طراحی سایت و تیمی که طراحی سایت را انجام می دهد نیز بر می گردد.
در وب سایت های داینامیک به راحتی کاربران سایت توسط مدیر مدیریت شوند و امکاناتی نظیر سطح دسترسی معرفی کرد و یا حتی آنها را حذف کند و قابلیت ایجاد صفحات و نوشته های جدید بدون نیاز به به کدنویسی است و وب سایت های داینامیک معمولا برای موسسات، شرکت ها و سازمان هایی طراحی می شود که نیاز به تغییر اطلاعات و به روز رسانی سایت به صورت روزانه، هفتگی و یا ماهیانه دارند. متصدیان و کاربرانی که یک وب سایت داینامیک را مدیریت می کنند، نیازی نیست طراحی سایت را فرا بگیرند.

وب سایت استاتیک چیست؟

منظور از وب سایت های استاتیک ، وب سایت هایی که محتوا و ساختار آن یک بار طراحی شده و تغییر نمی کند یا در فواصل زمانی طولانی تغییر کند استفاده این وب سایت ها جهت اطلاع رسانی و معرفی است و اکثرا دارای ظاهر زیبا می باشند سایت های استاتیک معمولا برای بیان اطلاعات یک شرکت، نمونه کار ها، سوابق کاری و موارد این چنینی بسته به نوع فعالیت وب سایت به کار می روند. و وب سایت های استاتیک دارای طراحی سایت بسیار ساده هستند

تفاوت وب سایت های داینامیک و استاتیک

اولین تفاوت از نظر هزینه ی طراحی سایت می باشد که هزینه طراحی سایت های استاتیک نسبت به داینامیک کمتر است، اما از لحاظ هزینه های نگهداری، بروز رسانی و پشتیبانی ، سایت های استاتیک از داینامیک بیش تر است.

از نظر بروزبودن محتوا و به روز رسانی آن در وب سایت های داینامیک بسیار آسان تر می باشد
از لحاظ مدیریت وب سایت در استاتیک به راحتی نسبت به داینامیک انجام می شود به راحتی در هر مکان و زمان محتوای سایت خود را تغییر دهد. مثلا ویرایش صفحات سایت، حذف یک صفحه از سایت و…

سایت های داینامیک دارای پنلی برای کاربران و مدیران می باشد و هر کاربر و مدیر با داشتن کلمه کاربری و رمز عبور وارد پنل خود شود بنابراین امکان توزیع مدیریت سایت در سیستم بین چند نفر، در این نوع از سایت ها وجود دارد.

یکی از روش های کسب رتبه بالا در موتورهای جستجو این می باشد که سایت بروز و پویا باشد بنابراین در سایت های داینامیک در موتورهای جستجو نسبت به سایت های استاتیک رتبه بالاتری کسب می نمایند

کدهای استفاده شده در سایت های استاتیک html می باشد و فقط آنچه که در کدصفحه وجود دارد کاربر در صفحه اصلی مشاهده می نماید اما برخلاف استاتیک در وب سایت های داینامیک از یک زبان سرور مانند php و یا asp استفاده می گردد و موجب می گردد که محتوا از پایگاه داده خوانده شود و با اتصال به پایگاه داده امکان تغییر محتوای سایت به صورت آنلاین وجود دارد

مزایای وب سایت های استاتیک :

دارای حجم پائین محتویات
امکان سرعت بارگذاری load بالا
امنیت بالا

معایب وب سایت های استاتیک :

دارای هزینه های بالا برای بروزرسانی
عدم انعطاف پذیری
نبود امکانات مدیریتی
نیاز به ارتباط با طراح وب سایت جهت بروزرسانی
وقت گیر بودن انجام تغییرات در وب سایت

مزایای وب سایت های داینامیک :

به روزرسانی سریع توسط مدیر وب سایت بدون نیاز به دانش برنامه نویسی
قرار دادن حجم وسیعی از اطلاعات در وب سایت
صرفه جویی در زمان و هزینه بروز رسانی وب سایت
انعطاف پذیری بسیار بالا
بدون داشتن محدودیت در توزیع مدیریت وب سایت بین چند کاربر
امکان اضافه کردن امکانات سفارشی

معایب وب سایت های داینامیک :

هزینه اولیه بالاتر
سرعت بارگذاری پایین در صورت رعایت نشدن استانداردهای کدنویسی و نداشتن هاست مناسب وب سایت

Rate this post
پیام بگذارید