×
دریافت قیمت
+ تخفیف ویژه

اردیبهشت 7, 1396
آشنایی با مدیریت جوملا

آشنایی با مدیریت جوملا

در تصویر زیر  صفحه اصلی مدیریت جوملا را مشاهده  می نمایید این مدیریت محتوا دارای منوهایی می باشد که دراین آموزش با نحوه کار با این منوها آشنا می شوید .

مدیریت جوملا

 

 با استفاده از  آیکون های موجود در صفحه  می توانید سریع تر به قسمت های مختلف دسترسی داشته باشید

کنترل پنل جوملا این امکان را به شما می دهد که به راحتی به ویژگی ها و کاربردهای پیش فرض جوملا دسترسی داشته باشید. از بخش هایی این کنترل پنل می توان به  رسانه ، منو، زبان، و مدیرت کاربرو.. نام بردو همچنین می توانید که مطالب و بخش ها و مجموعه ها را ایجاد و مدیریت کنید و با استفاده از این صفحه به پیکربندی کلی دسترسی داشته باشید

قسمت های مختلف بخش مدیریت جوملا :

ایجاد مطلب جدید:

این بخش این امکان را به شما می دهد که به سرعت و به راحتی بتوانید مطالب موردنظر خود را بنویسید و سپس ذخیره نمایید.

مدیریت جوملا

مدیریت مطالب:

مطالبی که ایجاد کردید اگر نیاز به ویرایش و… داشته باشید این قسمت این امکان را برای شما به وجود آورده است شما به راحتی می توانید مطالب خود را مدیریت نمایید.

آشنایی با مدیریت جوملا

مدیریت مجموعه ها:  

می توانید مجموعه های جدید ایجاد کنید و نحوه انتشار آن را در مجموعه موردنظر تعیین نمایید. پس این بخش برای مدیریت مجموعه ها می باشد.

مدیریت جوملا

مدیریت رسانه:  

  این قسمت برای مدیریت فایل هایی که در وب سرور هستند می باشد  در این قسمت می توانید فایل های موجود بر روی وب سرور تان را مدیریت کنید. فایل خاصی را پاک کرده و یا آن را از روی رایانه ی خود بارگذاری کنید  ، پوشه های جدیدی بر روی فایل سیستمی وب سرور خود ایجاد کنید

مدیریت جوملا

مدیریت منو :

  اگر نیاز به مدیریت منوها داشتید این آیکون این امکان را به شما می دهد تا به راحتی منوی جدید ایجاد کرده و پاک کنید حتی امکان مدیریت زیرمنوها را نیز می دهد.

مدیریت جوملا

مدیریت کاربران:  

 این بخش یکی از قسمت های مهم در مدیریت جوملا می باشد به دلیل اینکه به شما امکان مدیریت در ایجاد کاربر و یا حذف کاربر ، تغییر گذرواژه کاربر، تغییر ویرایشگر کاربر را می دهد و  حتی مهم تر از همه می توانید گروه کاربری، سطح دسترسی و دیگر قابلیت هایی که یک کاربر می تواند بر روی سایت شما داشته باشد را تغییر دهید.

مدیریت جوملا

مدیریت ماژول :

در وب سایت های جوملایی حداقل یک ماژول باید وجود داشته باشد اما وجود ماژول ها یی مانند  خبرها، آگهی ها، آخرین اخبار، رای گیری ها و…. انتخابی هستند در کل از این گزینه برای مدیریت  ماژول استفاده می شود

نکاتی که در ماژول ها وجود دارد عبارت است از:

هر منویی به همراه یک ماژول منو می باشد. مثلا mod_mainmenu.
چند نوع ماژول مشابه می توانند همزمان در یک سایت حضور داشته باشند.
برخی ماژول ها به کامپوننت ها لینک داده می شوند. هر “ماژول منو” به یک “کامپوننت منو” مربوط است.

مدیریت جوملا

مدیریت افزونه ها: 

امکاناتی که جوملا در اختیارسایت ها قرار می دهد کافی است و نیازی به استفاده از امکانات اضافی دیگر نیست اما اگر  به توسعه سایت خود و افزونه هایی نیاز دارید  می توانید به این قسمت مراجعه نمایید و افزونه های موجد را مدیریت کنید اما باید توجه کنید که افزونه ها را براساس نیاز اضافه نمایید

مدیریت جوملا

مدیریت زبان:

در این قسمت می توانید زبان پیش فرض تمام قسمتهای جوملا را تعیین کنید. یعنی به طور غیر مستقیم بر روی تمام بخشهای مدیریتی در کنترل پنل تاثیر بگذارید.

مدیریت جوملا

تنظیمات کلی:

قطعا یکی از مهمترین قسمت های بخش مدیریتی “تنظیمات” می باشد. تنظیمات کلی از بخش های سایت، سیستم ، سرور ، مجوزها ،فیلتر من تشکیل می شود  گزینه های موجود در آن می تواند بر روی کل سایت شما تاثیر بگذارد. در این قسمت می توانید خیلی از گزینه ها را تغییر دهید اما صرفا مجبور نیستید در لایه ی FTP، منطقه ی زمانی، زبان سایت، پیکربندی سرور، تنظیمات جلسه و اطلاعات متا تغییری ایجاد کنید.

مدیریت جوملا

مدیریت قالب ها:

لیست تمام قالب های موجود در جوملا را مشاهده و مدیریت کنید  امکان ویرایش قالب ، نصب قالب جدید را به شما می دهد.

مدیریت جوملا

مشخصات من:

دراین قسمت مشخصات مدیر سایت نمایش داده می شود .

مدیریت جوملا

بروزرسانی افزونه ها :

همان طور که از عنوان مشخص است مربوط به بروز رسانی افزونه ها می باشد

مدیریت جوملا

جوملا بروز می باشد:

در مورد ورژن و بروز بودن جوملا اطلاع می دهد. و در صورت نیاز به بروز رسانی از این بخش می توانید این کاررا انجام دهید

مدیریت جوملا

Rate this post
مقالات مرتبط
پیام بگذارید