×
دریافت قیمت
+ تخفیف ویژه

آموزش صفر تا 100 طراحی سایت با وردپرس

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای رایگان و اوپن سورس است که با کمک آن می توان سایت یا وبلاگ های حرفه ای ایجاد کرد و برای این کار نیاز به مهارت های فنی برنامه نویسی سطح بالا نمی باشد. این ویژگی باعث شده است تا بسیاری از سایت های موجود در اینترنت با کمک این سیستم سایت ساز طراحی شوند. وردپرس ویژگی ها و مزایای بسیار زیاد دیگری نیز دارد که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت.
طراحی سایت با وردپرس یکی از مشاغل پر طرفدار و پر درآمد در ایران و جهان محسوب می شود و اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که علاقه مند به طراحی سایت و وبلاگ هستید حتماً از آموزش های حرفه ای که در دوره ای با عنوان آموزش آموزش صفر تا صد طراحی سایت با وردپرس توسط جواد مهدیخانی تهیه شده است، استفاده کنید. مدرس این دوره با تجربه ای بیش از 12 سال در زمینه طراحی و بهینه سازی سایت های پیشرفته، تمام تجربیات خود را در اختیار شما قرار خواهد داد تا شما نیز به راحتی وارد عرصه ی جذاب طراحی سایت شوید.

آموزش صفر تا 100 طراحی سایت با وردپرس
آموزش صفر تا 100 طراحی سایت با وردپرس

مزایای ساخت سایت با وردپرس

رایگان بودن
اوپن سورس بودن کدها
انعطاف پذیری بسیار بالا در ایجاد امکانات جدید
امکان درج بی نهایت محتوا، محصول، مقاله و ....
سئوپذیری بسیار بالا
آسان بودن استفاده از آن
عدم نیاز به دانش برنامه نویسی
تیم پشتیبانی قوی در جهان
بروزرسانی های منظم
افزونه های کاربردی فراوان قابل نصب
مطابق با تمامی استانداردهای وب
امکان توسعه و شخصی سازی با زبان های محبوب php، HTML، CSS و JavaScript
عدم نیاز به تجهیزات و سیستم کامپیوتری قوی

سرفصل های دوره آموزش صفر تا 100 طراحی سایت با وردپرس

1- مقدمه و معرفی دوره

در این بخش از دوره با مفاهیم و اصطلاحات متداولی که در طی آموزش مورد نیاز شما خواهند بود آشنا می شویم و یک مقدمه کلی قبل از شروع دوره در مورد طراحی سایت، ملزومات و دلایل اهمیت آن بیان می شود.

2- مزیت های طراحی سایت با وردپرس

دلایلی که ساخت سایت وردپرسی را حائز اهمیت می کند و مزایایی که می تواند برای شما ایجاد نماید به طور کامل در این بخش از دوره معرفی خواهد شد تا اشتیاق بیشتری برای مشاهده دوره داشته باشید.

3- راه اندازی هاست و دامنه و قالب فروشگاهی

زمانی که شروع به ساخت سایت می کنید اولین گام خرید هاست و دامنه مناسب و راه اندازی قالب ظاهری سایت اولیه می باشد تا در مراحل بعدی با تکمیل این قالب و درج اطلاعات در آن به سایت مورد نظر خود برسید.

4- شروع کار با وردپرس (پیشخوان وردپرس)

کار با بخش پیشخوان ورپرس اولین گام برای استفاده از وردپرس می باشد که در این بخش به بررسی بخش های مهم آن پرداخته می می شود تا با بخش های مختلف آن آشنا شویم. این بخش در واقع هسته مرکزی مدیریت سایت شما می باشد.

5- کار با بخش نوشته ها

بخش نوشته ها جایی است که محتواهای سایت شما در این بخش درج خواهند شد تا اطلاعات مورد نظر شما را در قالب صفحاتی که شامل اطلاعات مختلف متنی، تصویری، ویدئویی و ... است به مخاطبین نمایش داده شوند.

6- کار با بخش برگه ها و رسانه ها

برگه های سایت نیز برای نمایش اطلاعات به کاربران سایت مورد استفاده قرار می گیرند با این تفاوت که امکان شخصی سازی بیشتر و طراحی سفارشی در آن وجود دارد. بخش رسانه ها نیز برای بارگزاری فایل های مختلف مورد استفاده در سایت می باشد.

7- ویرایش صفحه نخست با المنتور

مهم ترین محتوای سایت شما در صفحه اصلی نمایش داده شده و معمولاً اولین صفحه ای از سایت است که مورد طراحی و سفارشی سازی متناسب با اهداف کسب و کار قرار می گیرد.

8- آشنایی با منوهای دیدگاه ها، نمونه کارها، بلوک های HTML ، راهنمای اندازه ها و فرم تماس

دیدگاه های ثبت شده کاربران و نمونه کارهای کسب و کار را درج نموده و با ابزارهایی مثل بلوک های HTML که امکان طراحی سفارشی بخش های مورد نظر را فراهم می کنند و یکسری موارد کاربردی دیگر بیشتر آشنا خواهیم شد.

9- درج محصول در ووکامرس

مهم ترین اطلاعاتی که در سایت های فروشگاهی درج می شود، اطلاعات مربوط به مشخصات و تصویر محصول است بگونه ای که برای کاربران سایت به شیوه ای صحیح نمایش داده شود.

10- منوی ووکامرس و زیر منوهای مدیریت سفارشات، مشتریان و کدهای تخفیف

ووکامرس افزونه ای است که فروشگاه اینترنتی شما را ایجاد نموده و برای مدیریت سایت فروشگاهی خود باید با منوهای اصلی آن آشنا شویم تا بتوانیم سفارشات مشتریان را مدیریت کنیم.

11- پیکره بندی ووکامرس (تب همگانی و محصولات)

در بخش اول از تنظیمات افزونه ووکامرس به بررسی تب های محصولات و همگانی می پردازیم و مهم ترین نکات مربوط به این بخش را بیان می کنیم تا سایت را با اطلاعات خودتان شخصی سازی کنید.

12- پیکره بندی ووکامرس (مالیات و حمل و نقل)

روش های حمل و نقلی که محصولات خود را از طریق آن به مشتریان ارسال خواهید کرد را تعریف می کنیم و تنظیمات مربوط به نرخ مالیات را نیز اعمال می کنیم تا تمامی این موارد در صورتحساب پرداختی مشتری اعمال شود.

13- پیکره بندی ووکامرس (درگاه پرداخت، حساب کاربری و حریم خصوصی، ایمیل ها و پیشرفته)

سایت را به درگاه پرداخت الکترونیک متصل می کنیم و تنظیمات حساب کاربری مشتریان را انجام می دهیم. برای ارسال ایمیل به مدیر سایت و مشتری در مراحل مختلف سفارش نیز آموزش لازم ارائه خواهد شد.

14- افزونه چند فروشندگی دکان

در صورتی که قصد دارید یک مارکت پلیس ایجاد کنید تا فروشندگان مختلف قادر با درج محصولات و فروش باشند و شما نیز از این فروش ها سود کسب کنید، می توانید از آموزش افزونه دکان در این بخش استفاده نمایید.

15- منوی نمایش و فهرست ها

برای تعریف فهرست های استفاده شده در بخش های مختلف سایت و سفارشی سازی های مرتبط به پوسته و ظاهر سایت در این بخش آموزش های لازم ارائه خواهد شد.

16- تنظیمات قالب

بخش تنظیمات قالب سایت به شما این امکان را می دهد که ظاهر و نحوه عملکرد بخش های مختلف سایت خود را شخصی سازی کرده و در مواقع مورد نیاز تغییرات دلخواه را اعمال نمایید.

17- افزونه دیجیت، کاربران و تنظیمات وردپرس

برای ورود کاربران از طریق پیامک به سایت از افزونه دیجیت استفاده خواهیم کرد و بخش مدیریت کاربران و تنظیمات عمومی وردپرس را آموزش خواهیم داد.

18- اصول اولیه سئو و معرفی سایت به گوگل

برای بهینه سازی سایت خود در موتورهای جستجو و کسب رتبه در صفحه نتایج گوگل لازم است که در ابتدا با اصول و مقدمات اولیه سئو سایت آشنا شوید و در گام اول سایت خود را به گوگل معرفی کنید.

19- آشنایی با اصول اولیه هاست ، ایجاد ایمیل دلخواه با نام دامنه در هاست، آپلود فایل در هاست و دریافت لینک مستقیم، پارک دامنه های جدید، تهیه بکاپ از سایت، ریستور و دانلود بکاپ

کار با هاست و انجام اموری مانند ایجاد ایمیل، آپلود و مدیریت فایل ها و سایر مواردی که برای مدیریت سایت خود نیاز خواهید داشت را به طور کامل معرفی و آموزش می دهیم.

این دوره برای چه کسانی مناسب است؟

شاید برای شما سوال باشد که آیا این دوره آموزشی می تواند برای شما مفید باشد و آیا شما نیز جزو مخاطبین آن هستید یا نه؟ در این بخش می خواهیم تمامی مخاطبینی که دوره آموزش صفر تا 100 طراحی سایت با وردپرس برای آنها تهیه شده است را معرفی کنیم:

1- اگر قصد ایجاد درآمد از طریق انجام خدمات مرتبط با طراحی سایت دارید از جمله طراحی سایت برای مشاغل و کسب و کارهای مختلف، افزایش سرعت و بهینه سازی سایت های وردپرسی، پشتیبانی سایت های وردپرسی، تامین امنیت سایت وردپرسی، مدیریت سایت های وردپرسی، آموزش طراحی سایت به دیگران و ... که هر یک از این موارد می تواند روشی برای کسب درآمد از طریق مهارت هایی است که در این دوره خواهید آموخت.
2- اگر صاحب یک کسب و کار هستید و قصد دارید از طریق راه اندازی سایت، شغل خود را در فضای اینترنت توسعه دهید و کانال فروش جدیدی برای کسب و کارتان ایجاد نموده و فروش آنلاین را تجربه کنید. ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس یکی از روش هایی است که می توانید محصولات و خدمات خود را به صورت آنلاین به فروش برسانید.
3- اگر صاحب یک شرکت هستید و می خواهید با طراحی سایت شرکتی با وردپرس به معرفی راه های ارتباطی، مجوزها، اعتبارنامه ها، رزومه کاری شرکت، نمونه پروژه های موفق و ... پرداخته و به میزان بیشتری اعتماد مخاطبین خود را جلب کنید.
4- اگر قصد معرفی برند شخصی خودتان از جمله رزومه تحصیلی و شغلی، مهارت ها، مدارک و گواهی نامه ها، راه های ارتباطی و ... را دارید، ساخت سایت رزومه شخصی بهترین فرصت را برای شما فراهم می کند تا به اهداف خودتان در این زمینه دست یابید.
5- اگر قصد دارید مطالب پربازدیدی که مخاطبین زیادی به آن نیاز دارند مانند اخبار، آگهی ها، فایل های دانلودی و ... را از طریق سایت در دسترس مخاطبین خود قرار داده و از مزایایی چون انجام تبلیغ در سایت و کسب درآمد بهره مند شوید نیز سایت ابزاری بسیار محبوب می باشد.
6- اگر قصد دارید در سطح بین المللی با مخاطبینی از سراسر جهان ارتباط برقرار کنید و در حوزه کاری، تحصیلی، علاقه مندی ها و ... به صورت مستقل از سایر ابزارهایی مثل ایمیل، شبکه های اجتماعی و سیستم هایی که خودتان هیچ کنترلی بر آنها ندارید، عمل کنید و کنترل کاملی بر ارتباطات خود داشته باشید نیز سایت ابزاری بسیار جامع و انعطاف پذیر می باشد.
7- اگر از طراحی ابزارهای کاربردی آنلاین لذت می بردید و همیشه دوست داشتید ایده های ذهنی جذابی که در ذهن خود داشتید را عملی کنید و همیشه در مورد روش انجام آن تردید داشتید، این دوره فرصت مناسبی برای شروع می باشد.
آموزش صفر تا 100 طراحی سایت با وردپرس

نقشه راه طراحی سایت با وردپرس

به طور کلی اگر بخواهیم گام هایی که برای ساخت یک سایت وردپرسی مورد نیاز است را نام ببریم و توضیح مختصری از آن داشته باشیم می توان مراحل اصلی را به شرح زیر بیان کرد.

گام اول : آشنایی با مفاهیم، اصلاحات، ابزارها و روش های طراحی سایت با وردپرس
مطمئناً در هر کاری اصطلاحات و مفاهیمی وجود دارد که شاید برای افرادی که به تازگی وارد آن حوزه می شوند، آشنا نباشد و ضروری است که قبل از ورود به آن حوزه با این عبارات آشنا شوند.
گام دوم : خرید هاست و انتخاب دامنه مناسب
فضای نگهداری فایل های سایت، هاست نام دارد که باید با نحوه استفاده از آن آشنا شوید و با برخی اقدامات اولیه که در راه اندازی سایت به آن نیاز دارید آشنا شوید. دامنه نیز آدرس اینترنتی سایت شما را ایجاد می کند که در انتخاب نام دامنه مناسب و خرید پسوند مناسب برای آن کمی با مفاهیم مرتبط با این حوزه آشنا شوید.
گام سوم: راه اندازی اولیه سایت و تنظیمات اولیه
نحوه راه اندازی اولیه سایت بر روی هاست و اتصال نام دامنه شما به آن به همراه انجام یکسری تنظیمات فنی، اقداماتی است که در این مرحله باید با آنها آشنا شوید.
گام چهارم: شخصی سازی تصاویر و بخش های مختلف سایت
مطمئناً سایت های با قالب آماده وردپرسی یا صفحاتی که خودتان نیاز به شخصی سازی آن خواهید داشت، دارای بخش هایی هستند که به دفعات مختلف ممکن است مورد تغییر قرار گیرند یا مجدداً نیاز به طراحی داشته باشند. در این مرحله نحوه کار با صفحه ساز ها و بخش های درج محتوای سایت وردپرسی را خواهیم آموخت.
گام پنجم: تولید و درج محتوا مطابق نیازمندی ها و نوع سایت
سایت های مختلف با توجه به نوع اهداف مورد انتظار از آنها، نیزا به درج انواع محتوای متنی، تصویری و ویدئویی دارند که باید در بخش رسانه های سیستم مدیریت محتوای وردپرس بارگزاری و مورد استفاده قرار گیرند.
گام ششم: بهینه سازی سایت وردپرسی برای موتورهای جستجو
محتوای سایت شما و ساختار صفحات در کنار نحوه لینک سازی و سایر نکاتی که باید در جهت قابل درک بودن محتوای سایت خود به موتورهای جستجو انجام دهید از جمله اقدامات مهمی هستند که باید با اصول اولیه آن آشنا باشید. البته حتی اگر قصد معرفی سایت خود به موتورهای جستجو را ندارید باز هم آشنایی با طراحی بهینه و کاربرپسند بخش های مختلف سایت شما ضروری است.
گام هفتم : بروزرسانی و نگهداری سایت
صرفاً راه اندازی سایت کافی نیست و حتماً باید با اقدامات لازم در جهت نگهداری، بروزرسانی، ارتقاء و رفع مشکلات احتمالی سایت خود آشنا شوید تا از صحت عملکرد همیشگی آن اطمینان خاطر داشته باشید.
انواع مختلف سایت وردپرسی

انواع مختلف سایت وردپرسی


سایت ها انواع گوناگونی دارند و هر شخص یا کسب و کاری متناسب با نیاز خود اقدام به راه اندازی یکی از این سایت ها نموده و شاید خالی از لطف نباشد با برخی از مهم ترین این سایت ها آشنا شویم.

1- طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس

فروشگاه های اینترنتی مانند دیجی کالا از آشنا ترین انواع سایت هایی هستند که احتمالاً همه ما حداقل یکبار از آنها خرید کرده ایم. در اینگونه سایت ها محصولات با قیمت های مشخصی درج شده و مشتریان می توانند به صورت اینترنتی آن محصولات را خریداری و از طریق درگاه های پرداخت الکترونیک هزینه ها را پرداخت نمایند. محصولات می تواند فیزیکی بوده و با روش های ارسال مانند پست به مشتریان تحویل داده شود یا محصولات به صورت دیجیتالی بوده و از طریق دانلود یا نمایش اطلاعات در اختیار مشتریان فروشگاه اینترنتی شما قرار گیرد.

2- ساخت سایت شرکتی با وردپرس

سایت های شرکتی یا خدماتی را می توان آن دسته از سایت هایی برشمرد که قصد دارند خدمات ارائه شده یا اطلاعات مرتبط به کسب و کارشان را از طریق اینترنت در اختیار مخاطبین خود قرار دهند و به طور مستقیم قصد فروش محصول از طریق اینترنت را ندارد، هر چند این امر نیز برای آنها قابل انجام است ولی به طور کلی اصول و استانداردهای سایت شرکتی با حالت فروشگاهی تا حدودی متفاوت می باشد.

3- طراحی وبلاگ با وردپرس

یکی از مهم ترین و رایج ترین کاربردهای سیستم مدیریت وردپرس را که در ابتدای شروع به کار آن بسیار مورد استفاده قرار می گرفت، ایجاد وبلاگ های اینترنتی بود که امروزه هنوز هم بهترین انتخاب برای کسانی است که قصد دارند مطالب و محتواهای خود را در اینترنت منتشر کرده و در اختیار مخاطبین خود قرار دهند. امکانات کاربردی مختلفی که به سادگی می توان آنها را در مدت زمانی کوتاهی آموخت، مزیت اصلی وردپرس برای ساخت وبلاگ می باشد.

4- سایر انواع سایت

انواع مهم دیگر سایت هایی که با وردپرس قابل ساخت است را می توان سایت های رزومه، رزرواسیون، خبری، آگهی، مذهبی و ... برشمرد. به طور کلی برای هرگونه کسب و کار و کاربردی می توانید با طراحی سایت با استفاده از وردپرس، مزایای حضور در فضای اینترنت را کسب کنید. می توانید کلمات مرتبط با حوزه کاری خود را در اینترنت جستجو کرده و سایت های نزدیک به حوزه کاری خود را مشاهده کرده و برای ساخت سایت ایده بگیرید.

اهمیت طراحی سایت وردپرسی برای کسب و کارها


امروزه بسیاری از کسب و کارها و افراد برای خودکارسازی فعالیت هایی چون فروش و ارتباط با مشتریان اقدام به راه اندازی سایت می نمایند تا بتوانند علاوه بر صرفه جویی در زمان خود، از هزینه های جاری کسب و کارشان نیز بکاهند. داشتن سایت این مزیت را ایجاد می کند که بدون نیاز به یک دفتر، مغازه یا محل ارتباط حضوری با مشتریان و مخاطبین خود به صورت آنلاین ارتباط برقرار کنید و فرآیندهای بازاریابی و فروش کسب و کار را به صورت خودکار انجام دهید.
البته توانایی سایت در ایجاد ارتباط با کاربران، دریافت پیام های آنها و پاسخگویی، نمایش راه های ارتباطی، پاسخگویی به سوالات متداول، معرفی و ارائه اطلاعات کامل در مورد کسب و کار و محصولات یا خدمات، جلب رضایت و اعتماد بیشتر مخاطبین، کاهش هزینه ها و صرفه جویی در زمان صاحبین کارها و بسیاری موارد دیگر از جمله مزیت های راهبردی طراحی سایت می باشد.
اما استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس این مزایا را دو چندان می کند چرا که هزینه ساخت سایت با وردپرس نسب به روش های برنامه نویسی اختصاصی بسیار پایین تر و سرعت طراحی سایت نیز بسیار بالاتر می باشد. سادگی یادگیری و استفاده از وردپرس نیز جذابیت آن را دوچندان می کند. تمامی این موارد دلایلی هستند که باعث شده اند وردپرس به محبوب ترین سایت ساز جهان تبدیل شده و توسط بسیاری از افراد مورد استفاده قرار گیرد.
این موضوع سبب شده است تا یادگیری طراحی سایت با وردپرس به فرصتی مناسب برای ایجاد اشتغال و کسب درآمد بالا تبدیل شود.

اهمیت طراحی سایت وردپرسی برای کسب و کارها
انعطاف پذیری بالای سایت های وردپرسی

انعطاف پذیری بالای سایت های وردپرسی


یکی از مهمترین ویژگی های سایت های وردپرسی، امکان ایجاد قابلیت های جدید با روش های مختلفی است که این سیستم در اختیار شما قرار می دهد. متن باز بودن این سیستم امکان ایجاد تغییرات با برنامه نویسی را فراهم می کند تا هر گونه امکانات ویژه ای که مورد نیاز دارید را به آن اضافه کنید، قالب سایت یا بخش های مختلف سایت را شخصی سازی نموده و سایت دلخواه خود را بسازید.
روش دیگر افزودن امکانات جدید به سایت وردپرسی، نصب افزونه های کاربردی است که در حوزه های گوناگون مورد نیاز توسط تیم های فنی مختلف در سراسر جهان طراحی شده و در اختیار استفاده کنندگان از سیستم وردپرس قرار می گیرد. مخزن وردپرس جایی است که هزاران افزونه به صورت رایگان در اختیار شما قرار دارد و می توانید امکانات بسیار متنوعی را به سایت خود اضافه کنید. علاوه بر آن بسیاری از شرکت ها و توسعه دهندگان وردپرس، افزونه های کاربردی را با توجه به نیازمندی های سایت های وردپرسی، توسعه داده و می توانید با خریداری آن از پشتیبانی مستقیم تیم توسعه دهنده هم برخوردار شوید.
صفحه سازهای گرافیکی مانند المنتور نیز این امکان را به شما می دهند که بدون نیاز به کدنویسی و صرفاً با درگ و دراپ و انجام تنظیمات ساده، صفحات سایت خود را به زیباترین حالت ممکن بسازید.

امکانات کاربردی مختلف با نصب افزونه های وردپرسی

آموزش صفر تا 100 طراحی سایت با وردپرس
همانطور که گفته شد بخش عمده ای از انعطاف پذیری سایت های وردپرسی امکان توسعه امکانات و افزودن ویژگی های جدید به کمک نصب افزونه وردپرسی می باشد. در این بخش تعدادی از مهم ترین ویژگی هایی که با نصب افزونه می توانید به سایت اضافه کنید را نام می بریم.
فرم های ارتباطی
چندزبانه سازی سایت
امکان چندفروشندگی
ایمیل مارکتینگ
افزایش سرعت سایت
امنیت سایت
اتصال به شبکه های اجتماعی
مدیریت آسان سئو
بهینه سازی تصاویر
ثبت نام و لاگین با پیامک
طراحی ریسپانسیو
صفحه سازها
فروشگاه ساز ها
اسلایدرساز ها

تماس با ما

تماس بگیرید

آماده پاسخگویی

ما همیشه آماده پاسخگویی به کاربران گرامی هستیم.

تلفن دفتر مرکزی :

02171053933

تلفن مشاوره:

09193471109

Rate this post
پیام بگذارید