×
دریافت قیمت
+ تخفیف ویژه

سایت ساز رایگان

آیا استفاده از سایت ساز رایگان امکان پذیر است؟

هر شخص یا سازمان متناسب با نیازها و اهداف خود به طراحی سایت و راه اندازی آن می‌پردازد. بسیاری از افراد برای شناساندن محصولات و خدمات خود و همچنین افزایش فروش و رونق کسب و کار به دنبال ساخت سایت هستند. ولی طراحی سایت توسط هر شخصی امکان پذیر نیست، زیرا نیاز به دانش برنامه نویسی دارد. علاوه بر این داشتن تجربه در ایجاد سایت و همچنین مدیریت آن نیز مسئله‌ای دیگر است. بنابراین تنها دو راه پیش روی افرادی قرار دارد که از مهارت و تجربه‌ی کافی برخوردار نیستند ولی قصد دارند سایت داشته باشند: راه اول سفارش سایت به شرکت‌های طراحی سایت است و راه دوم استفاده از سایت ساز رایگان می‌باشد. راه اندازی سایت با استفاده از سایت ساز یا سایت سازهای رایگان کار آسانی است و نیاز به دانش خاصی ندارد. لذا شما به راحتی می‌توانید از سایت ساز های رایگان موجود در اینترنت استفاده نمایید.

سایت ساز رایگان

مزایای استفاده از سایت سازهای رایگان چیست؟

با استفاده از سایت ساز رایگان به راحتی و در مدت زمان کم، سایت شما راه اندازی می‌شود و معمولا افراد یا شرکت‌هایی که این سایت‌ سازها را ارائه می‌دهند به صورت رایگان وب هاستینگ را نیز در اختیارتان قرار می‌دهند و نگرانی از این بابت نخواهید داشت و مورد دیگر این است که اصول و قواعد سئوی اولیه در برخی از سایت سازهای رایگان رعایت شده است و در صورتی که امکان نصب ماژول و افزونه وجود داشته باشد امکان شخصی سازی برخی از سایت‌ها نیز وجود خواهد داشت.

مزایای سایت ساز رایگان

معایب استفاده از سایت سازهای رایگان چیست؟

با استفاده از سایت ساز های رایگان شما زیر مجموعه‌ای از یک سایت یا یک شرکت دیگر محسوب می‌شوید در این صورت احتمال این که از امنیت و سرعت و کیفیت و گرافیک سایت و همچنین امکانات موجود در سایت خود راضی نباشید، وجود دارد. زیرا هنگامی که شما از سایت ساز رایگان برای ساخت سایت استفاده می‌کنید محدودیت‌هایی دارید ولی در صورت طراحی سایت سفارشی به راحتی می‌توانید سایتتان را متناسب با نیازها و اهداف خود طراحی نمایید و امکانات دلخواهتان را در سایت خود داشته باشید.

معایب سایت ساز رایگان

در این قسمت با لیستی از سایت ساز های رایگان آشنا می‌شوید:

Wix:

 

Wix سایت ساز رایگان

 

یکی از معروف ترین سایت ساز های رایگان در سراسر دنیاست که ساخت سایت در آن از سرعت بالایی برخوردار است. برای ایجاد سایت با استفاده از این سیستم دو روش وجود دارد:

روش اول برای افرادی است که دانش کدنویسی ندارند و سیستم اطلاعات را از کاربر دریافت کرده و سایت را ایجاد می‌کند.

در روش دوم امکان انتخاب یک قالب از بین چندین قالب وجود دارد و می‌توانید روی قالب تغییراتی را اعمال نمایید.

 

Webs:

 

سایت ساز رایگان Webs

 

یکی دیگر از سیستم‌های حرفه‌ای برای ایجاد سایت رایگان می‌باشد. یکی از مزیت‌های استفاده از این ابزار سایت ساز، دارا بودن تعداد زیادی قالب است که با استفاده از این قالب ها به راحتی می‌توان به معرفی و شناساندن حرفه‌ و کسب و کار خود پرداخت.

 

WordPress:

 

سایت ساز رایگان وردپرس

 

وردپرس یکی از پرطرفدارترین سیستم های مدیریت محتوا است به صورت متن باز و رایگان است. علت محبوبیت این سیستم مدیریت محتوا دارا بودن تعداد بسیار زیادی قالب های آماده است و به راحتی می‌توان سایت های مختلفی را با استفاده از این cms پیاده سازی کرد. وردپرس مزیت‌های بسیار زیادی دارد برای مثال مدیریت آن بسیار ساده است و به چهل زبان دنیا ترجمه شده است و بیش از 70 میلیون سایت با استفاده از این سیستم پیاده سازی شده اند و در عرض چند دقیقه می‌توانید سایت خود را بسازید. درصورتیکه تمایل دارید با مزایای وردپرس آشنا شوید پیشنهاد می‌کنیم مقاله زیر را حتما مطالعه نمایید:

مقاله پشنهادی متناسب با علاقه شما: وردپرس چیست و چه مزایایی دارد؟

 

Joomla:

 

سیستم مدیریت محتوا جوملا

 

یکی دیگر از سیستم‌های مدیریت محتوای پر طرفدار است که از امنیت بالایی برخوردار است قبل از استفاده از این سیستم مدیریت محتوا ملزم به ثبت دامنه و تهیه‌ی هاست هستید. می‌توانید هاست خود را از سایت ساز زرین تهیه‌ی نمایید و همچنین دامنه‌ی خود را به ثبت برسانید. در صورتیکه تمایل دارید با این سیستم مدیریت محتوا بیشتر آشنا شوید می‌توانید مقاله " جوملا چیست و چه امکاناتی دارد؟ " را مطالعه نمایید.

 

Google Sites:

 

سایت ساز رایگان گوگل

 

یکی از سرویس‌های گوگل است که افراد با استفاده از آن قادر به ساخت سایت خواهند بود. ایجاد سایت در این سیستم هیچ نیازی به دانش برنامه نویسی ندارد و هر فردی به راحتی می‌تواند در عرض چند دقیقه می‌تواند صاحب سایت شود. این ابزار قالب‌های فراوانی برای ساخت سایت دارد که از نظر سئو نیز مناسب هستند.

 

Yola:

 

سایت ساز Yola

 

یکی دیگر از سایت سازهای رایگان است که سایت‌های ساخته شده با استفاده از این سیستم از گرافیک و ظاهر ساده ای برخوردار هستند. این سایت ساز از دو ویژگی مناسبی برخوردار است یکی اینکه از سرویس آمار سایت برخوردار است و دیگری امکان تغییر قالب سایت در آن است.

 

IMCreator:

 

سایت ساز IMCreator

 

یکی دیگر از سایت ساز‌های رایگان است که با استفاده از قالب های مختلفی که در آن وجود دارد می‌توانید یک سایت واکنشگرا برای خود بسازید. برای ساخت سایت در این سیستم نیازی به دانستن دانش برنامه نویسی ندارید و همچنین در ازای پرداخت هزینه می‌توانید امکانات سایت خود را افزایش دهید.

 

Jigsy:

 

می‌توان گفت یکر از سیستم‌های سایت ساز دراگ & دراپ است که به راحتی می‌توانید قسمت‌های مختلف سایت را با استفاده از این ابزار و جا به جا کردن طراحی نمایید. یکی دیگر از امکانات خوب این سیستم دارا بودن تعداد زیادی تصویر در آن است که می‌توانید برای مقالات و سایت خود از آنها استفاده نمایید.

 

SITE١٢٣:

 

از یک، دو، سه که در عنوان این ابزار آمده است، می‌توان حدس زد که کار کردن با این سایت ساز رایگان بسیار آسان است. در این ابزار دسته بندی‌های مختلفی مانند: فرشگاه آنلاین، شرکتی، بلاگ، فناوری و ... قرار داده شده است تا کاربران به راحتی بتوانند سایت مدنظر خود را بسازند. در واقع می‌توان گفت کار کردن با این سیستم بسیار ساده است و نیاز به دانش خاصی از برنامه نویسی نخواهید داشت. همچنین این سیستم بانک جامعی از تصاویر و آیکون‌های مورد نیاز برای سایت را دارا می‌باشد.

 

Drupal:

 

یکی دیگر از سیستم‌های مدیریت محتوا است که به صورت متن باز ارائه می‌گردد. از این سیستم مدیریت محتوا در ایجاد سایت تجاری، سایت سیاسی و سازمانی و همچنین ایجاد وبلاگ های شخصی بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سیستم مدیریت محتوا کاملا متناسب با نیازهای مدیران سایت قابل تغییر است.

بهترین سایت ساز کدام است؟

همانطور که در لیست بالا هم مشاهده نمودید سایت‌سازهای مختلفی در سراسر جهان وجود دارند که می‌توانید برای راه‌اندازی سایت خود از آنها بهره‌مند شوید. در حالت کلی شاید بتوان گفت سایت ساز وردپرس می‌تواند به عنوان بهترین سایت ساز مورد استفاده قرار گیرد. زیرا امروزه تعداد نصب فعال این cms بسیار بالاتر از سایر سایت‌سازها بوده و به جرات می‌توان گفت به عنوان اولین سیستم مدیریت محتوا در سرتاسر جهان شناخته شده است.

و در پایان

سایت ساز های رایگان تنها به این موارد محدود نمی‌شوند و سایت‌سازهای خارجی و همچنین داخلی زیادی وجود دارند که به آسانی با استفاده از آنها به صورت رایگان و یا پرداخت هزینه‌ی بسیار کم سریعا صاحب سایت خواهید شد. آنچه که در استفاده از سایت سازهای رایگان و یا سایت‌سازهای ارزان اهمیت دارد این است که سایت سازی را انتخاب نمایید که از قالب‌های متنوع و فراوانی برای دسته بندی های مختلف برخوردار باشد و امکان ویرایش قالب نیز برایتان فراهم باشد. علاوه بر این مواردی مانند سئوی اولیه و قابلیت سازگاری و انطباق با مرورگرهای مختلف را داشته باشد تا در آینده با مشکلات جدی مواجه نشوید.

در صورتی که تمایل دارید به جای سایت ساز رایگان ، از سایت ساز با کیفیت اما ارزان نسبت به سایر سایت سازها استفاده نمایید و به دنبال خرید سایت با قیمت مناسب، کیفیت بالا، پشتیبانی و هاست و دامنه‌ی رایگان یکساله هستید، می‌توانید از خدمات سایت ساز زرین استفاده نمایید. شما می‌توانید در این سایت ساز، انواع سایت‌های فروشگاهی، شرکتی، خبری، دانلودی، ورزشی، آموزشی، شخصی، آگهی، پزشکی، آشپزی، مذهبی و ... را مشاهده کرده و در صورت تمایل اقدام به خرید کنید. همچنین می‌توانید پیش از خرید سایت، از متخصصان این حوزه در سایت ساز زرین، مشاوره‌ی رایگان دریافت نمایید تا بتوانید انتخاب درست‌تری را تجربه کنید.

بسیاری از افراد از بابت مدیریت سایت‌ها نگران هستند و به همین دلیل تمایل دارند به جای خرید سایت ، از سایت ساز رایگان استفاده نمایند. سایت‌های ارائه شده در سایت ساز زرین همگی دارای آموزش‌های ویدئویی و یا متنی تصویری هستند. بنابراین شما می‌توانید با خیلی آسوده از این بابت، خرید خود را انجام دهید.

5/5 - (4 امتیاز)
پیام بگذارید